sobota 3. decembra 2011

I like my FOLLOWERS

Tento článok bude zrejme veľmi stručný, obsahovo a informačne asi nie ač tak obsiažny, ale pre mňa o to srdcovejší. Prečo?
Pretože by som ním chcela vyjadriť vďaku trom dievčatám, spriazneným dušiam, zdieľateľkám rovnakej vášne...
Mojím trom novým sledovateľkám.
Ak je vám trápne, že túto ceremóniu robím vždy, keď mi sem pribudne nová tvár, vedzte, že mi je to v podstate jedno. A to preto, že každý, kto podporuje tento blog tým, že sa stal followerom si zaslúži byť spomenutý a zvečnený v nejakom článku. Konečnom dôsledku, pre koho iného ak nie pre nich tento blog vediem.
A preto:

Ďakujem Dý, Judit i Sašenke. 
Vážne, dievčatá. Sotva si viete predstaviť, ako ma potešila vaša novoobjavená prítomnosť na mojom blogu. 
Cíťte sa tu... ako doma. Alebo ešte lepšia. Ako len chcete. Hlavne nech je to spontánne.
A dúfam, že o niekoľko mesiacov či rokov (alebo nebodaj len dní) nebudete ľutovať, že ste sa niekedy sledovateľkami tohto blogu stali.
Tak dikes.

A ešte zopár detailov.
Nedávno som spravila interview so známou slovenskou YA spisovateľkou. Ešte stále neviete kto to je? Miroslava Varáčková, ktorej len nedávno vyšla najnovšia kniha s názvom Prežila som svet. Ak si chcete toto interview prečítať, prosím neváhajte a nakuknite sem. Dúfam, že sa vám bude páčiť a že vám ukáže nové, nevidané stránky spisovateľské.

Ďalšia novinka je review na Matched. Na západe veľmi známa kniha, ktorá čo nevidieť príde aj na slovenský trh. Nuž buďme na ňu pripravený, lebo také nevýdané knižné sústo sa nenájde len tak niekde. Ak si chcete review prečítať, mrknite semok.
A sú tu aj ďalšie dve nové recenzie. Konkrétne na The Life as We Knew It a na If I Stay. Myslím že sa oplatí prečítať si ich a potom si na ne utvoriť vlastný názor.
No a to by mohlo byť asi všetko.
Aha..a ešte ak by mal niekto chuť na moju vlastnú tvorbu, nájdete ju v sekcii Chill Out and Read.

Takže, baby, ešte raz ďakujem a ostatní... knihám zdar a hlavne pekný blížiaco-mikulášsky čas.

XOXO
DomiLondon

3 komentáre:

  1. jééééj toto je milé :) ďakujem za privítanie a už sa teším na všetky články, ktoré napíšeš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Och...wow...ešte nikto sa mi nikdy nepoďakoval za to, že ho nasledujem. To je tak zlaté, ani nevieš, ako ma potešilo, že ťa to potešilo :)
    Tvoj blog nám práve dnes odporučila Luce z Knihománie a ja sa strašne hanbím, že som ho neobjavila skôr - ty si taká tichá myška, nikomu sa nevnucuješ, sama si tu v tichosti píšeš ÚŽASNÉ články a recenzie, škoda, že o tebe nevie viac ľudí....(alebo to len ja som taká nedorobená, že som o tebe nevedela?)
    No každopádne máš to tu super, určite ťa budem čítať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dievčatá, ste obidve veľmi zlaté, fakt. :D

    OdpovedaťOdstrániť