streda 5. júna 2013

eSPé do Bethelu. Pošli ich späť do školy


Nuž,  vám, ktorí ste o tom ešte nepočuli, aj vám, ktorí ste tú informáciu len preleteli a aj všetkým ostatným, chcela dať na známosť jednu extrémne dôležitú zvesť. Veríme, že na Slovensku povstáva generácia ľudí, ktorí sú ochotní do krvi bojovať za záchranu tejto krajiny pre Božie kráľovstvo, za prebudeneckú kultúru v našich uliciach, rodinách, vzťahoch, za každodenný život v moci a za Kráľovo srdce. Takýto život sa pre mnohých z nás stál životným štýlom, neustálym úsilím stiahnuť Nebo na zem. Presne tak ako pre chalanov z eSPé. Preto sa rozhodli, že pôjdu kamkoľvek, len aby bola Božia sláva zjavená v našich krajoch tak ako nikdy predtým. Aj na koniec sveta. Aj do Bethelu v Reddingu v Californii, kde sa každý rok otvára škola chvál pre chválové kapely z celého sveta. Isto poznáte toto spoločenstvo a ak nie, Jesus Culture vám určite zapne v hlave svetielko. Práve táto kapela pochádza z bethelovského prostredia, z prostredia otvoreného neba a lejúceho sa pomazania. 
Samozrejme, ďaleká zaoceánska cesta si vyžaduje peniažky, a preto ťa veľmi chceme pozvať do toho, aby si podporil kvalitnú službu kapely na Slovensku a aby si pomohol šíriť Kultúru Kráľovstva aj finančne. Školné pre jedného stojí 700 bugs... a decák je šesť. Nuž Boh je dobrý! Ak klikneš na tento link, nájdeš tam všetky informácie a aj číslo účtu na ktoré môžeš svoj darček poslať. Tvoja dnešná obeta sa stane zajtrajším požehnaním a to je prisľúbenie, ktoré otvára nové obzory.
Julo Slovák: "Vďaka vám sme opäť o krok bližšie k škole chvál v Betheli, ďakujeme. Zároveň vás prosíme o ďaľšiu pomoc, odlietame o 13 dní."
Veselého darcu miluje Boh (2 Kor 9,8), tak staňme sa nástrojom požehnania, čo vy na to? Prinesme radosť a prielom aj do takýchto vecí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára