nedeľa 23. októbra 2011

Who?! Who Is the Cutest Boy EVER?!

Ako je všeobecne známe, okrem McDonald-u a Amarican Apparel, Amerika previdelne poskytuje svetu aj iný kultúrny doping. Napríklad neustále aktívne ankety a hry o super-hotest.cutes-boy-character-ever. Ilustračným príkladom tohto fenoménu by nám mohla byť napríklad táto stránka, ktorá okrem podobných aktivít previdelne vytvára drinking-game na Twilight (verte mi,. po tejto hre si uvedomíte, že ten film má toľko trápnych scén, že Titanic sa môže schovať) a podobné veci.
A jedno dievča zo sveta kniho-blogofilov vzalo osud blog-ankiet do vlastných rúk, nechala konvencie za chrbtom, spravila ráznu rebelskú čiaru za starým osvedčeným kontinentálnym štýlom blogovania a zosnovala anketu. VEĽKÚ. Priam GIGANTICKÚ Anketu.
A výsledkom bude oficiálne NAJSEXY CHLAPČENSKÁ POSTAVA YA (výber je obmedzený na knihy, ktorý vyšli v ČR&SR). Takže už viac nebude lámania si hláv nad tým, koho si zobrať za manžela, pretože najcutest boy bude jasný.
A... všetci sa môžu do hlasovania zapojiť. Ba čo viac!!!! Všetci sú VÍTANÍ, aby sa zapojili.
Tak pozrite tento odkaz, hlasujte, tŕpnite a ak sa váš miláčik nedostane do semifinále, hlavne nerozbíjajte počítač. Ten by sa vám ešte mohol zísť.
Nuž, pozrite sem, cez tento odkaz, a hlasujte. Všetko podstatné vám už Judit vysvetlí na svojom blogu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára