štvrtok 8. marca 2012

Už je to takmer tu... a je mi zle

Milí priatelia, stúpenci, priaznivci!
Prišiel ten čas... úprimne povedané, neviem či sa naň teším, alebo o ňom nechcem ani počuť. Fakt neviem, ale pravda je taká, že už v utorok (13.marca 2012) slovenský knižný trh vypľuje do pléna môj debut: Súboj lásky.
... Cítim sa tak trochu ako nahá, vážne, pretože tú knihu som nikdy, nikdy, nikdy nepísala zo zámerom vydania, ale skôr.... sebareflexie a tak... aj keď v trochu detinsko-sentimentálno-brak-odveci polohe. Chápete, takže keď niečo také, v čom je kopa mojich pocitov ide na svetlo Božie, odrazu mi je zle... adrenalín, vravím si, ale obávam sa, že je to fakt len žalúdok, ktorý nezvláda tento nápor.
Ale nič to.
Myslím, že ako životná skúsenosť (so všetkým čo tomu predchádzalo, čo to sprevádzalo a komplikovalo....) je to skvelé. Aspoň dúfam.
Ako ste si isto všimli, medzi stránkami je už aj zaradená tá oficiálna pre túto knihu. Nie je to nijaký grafický klenot, alebo čo, ale verím, že sa na nej budete cítiť dobre...
A ak máte chuť a ... presvedčenie, kľudne knihu propagujte na blogoch. Bola by som rada.
Tak sa majte decká a... držte palce.
XOXO
DomiLondon

5 komentárov:

  1. Držím palce! a páči sa mi obálka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No tak to som zvedavá čo to bude za čudo :)
    A gratulujem k vydaniu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neboj určite to dobre dopadne. Mladých fantasy autorov je u nás málo a je skvelé že sa to pomaličky začína rozrastať. Ja osobne sa na knihu teším a mám v pláne si ju kúpiť. Už teraz som strašne zvedavá. Tak ti držím palce nech sa ti tá kniha dobre predáva :)
    P.S. Dovolím si aj pár slovíčok k tvojej knihe hodiť na blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. gratulujem :) už sa na ňu teším a som na ňu zvedavá :) prajem s ňou veľa úspechov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Neboj, určite to bude super :)

    A tiež sa pripájam ku gratulácií.

    OdpovedaťOdstrániť